Drumles Den Haag

De drumlessen worden gegeven door Bert Kamsteeg, een ervaren docent, afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium (tegenwoordig Codarts). Er kan lesgegeven worden in verschillende stijlen zoals pop, latin, jazz en rock. Naast ritmes en fills leren spelen wordt er aandacht besteed aan techniek (rudiments, coördinatie) en lezen. Voor drumles in Den Haag is Happy Bird Studio de juiste keuze! De lessen zijn er voor beginners tot gevorderden.

Voor de leerling die het leuk vindt om elke week wat te leren is dit dé plek om te zijn. En ook de leerling die bereid is veel te studeren en misschien zelfs voorbereid wil worden op het toelatingsexamen voor het conservatorium zit hier goed!

In principe duren de lessen 30 minuten maar een les van 45 of 60 minuten kan ook. U kunt bij ons ook terecht voor oefenruimte.

De Leraar

Drumleraar Den Haag Bert KamsteegBert Kamsteeg sloeg al jong op alles wat los en vast zat en maakte van potten en pannen zijn eigen drumstel. Op zijn elfde begon hij serieuzer met drummen, kocht van zijn spaargeld een drumstel en ging les nemen. Nog op de basisschool begon hij met vrienden een bandje waarmee hij de volgende acht jaar veel heeft opgetreden op allerlei gelegenheden. Zo speelde deze band o.a. in het voorprogramma van Herman Brood en Gruppo Sportivo.

Na de middelbare school heeft Bert de opleiding Drums Lichte Muziek aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) gevolgd. Vanaf toen is hij gaan lesgeven op onder andere de SKVR (Rotterdam). Naast het lesgeven is hij altijd veel blijven optreden met verschillende bands in uiteenlopende stijlen (jazz, pop, latin).

Bert werkt met een aantal verschillende lesmethodes. De meest gebruikte is op dit moment Real Time Drums van Arjen Oosterhout. Afhankelijk van wat voor stijl de leerling wil leren wordt er (ook) uit andere methodes gewerkt.
De lesruimte is goed uitgerust en er is o.a. de mogelijkheid om audio/video opnames te maken van de les.

15jaar ervaring
100Tevreden leerlingen
48versleten drumsticks

Aanmeldformulier

Let op, je aanmelding is na het invullen van dit formulier nog niet definitief.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Wat is je niveau?
BeginnerRecreatiefGevorderd

Ik wil graag:
AanmeldenMeer informatie

Bericht

  • Tarieven

  • 30 minuten: € 22
  • 45 minuten € 30
  • 60 minuten € 40