Drumschool

Bij Happy Bird Studio kunnen  zowel beginners als gevorderden terecht voor drumlessen.

Er wordt les gegeven in verschillende stijlen, zoals pop, latin, jazz en rock. Naast ritmes en fills leren spelen wordt er veel aandacht besteed aan techniek (rudiments, coördinatie) en lezen.

Voor de leerling die het leuk vindt om elke week wat te leren is dit dé plek om te zijn. Maar ook de leerling die bereid is veel te studeren of voorbereid wil worden op het toelatingsexamen voor het conservatorium zit hier goed!

De prijzen:

In principe duren de lessen 30 minuten maar een les van 45 of 60 minuten kan ook.

  • 30 minuten: € 22,-
  • 45 minuten: € 30,-
  • 60 minuten: € 40,-

 

De docent

De drumlessen worden gegeven door Bert Kamsteeg, een ervaren docent, afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium (tegenwoordig Codarts). 

Bert sloeg al jong op alles wat los en vast zat en maakte van potten en pannen zijn eigen drumstel. Op zijn elfde begon hij serieuzer met drummen, kocht van zijn spaargeld een drumstel en ging les nemen. Nog op de basisschool begon hij met vrienden een bandje waarmee hij de volgende acht jaar veel heeft opgetreden.  Zo speelde deze band o.a. in het voorprogramma van Herman Brood en Gruppo Sportivo.

Na de middelbare school heeft Bert de opleiding Drums Lichte Muziek aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) gevolgd. Vanaf toen is hij gaan lesgeven op onder andere de SKVR (Rotterdam). Naast het lesgeven is hij altijd veel blijven optreden met verschillende bands in uiteenlopende stijlen (jazz, pop, latin).

Bert werkt met verschillende lesmethodes. De meest gebruikte is op dit moment Real Time Drums van Arjen Oosterhout. Afhankelijk van wat voor stijl de leerling wil leren wordt er (ook) uit andere methodes gewerkt.

De lesruimte

De lesruimte is goed uitgerust en ruim opgezet. De studio heeft ook de techniek in huis om audio en/of video opnames te maken van de les.

Voor wie thuis niet kan oefenen is er de mogelijkheid om de oefenruimte  inclusief drumstel te huren. Er is keuze uit een Gretsch Broadkaster en een USA Custom drumset.

 

Happy Bird Studio

Pastoorswarande 56

2513 TZ Den Haag

Route

 

KvK.

BTW ID

Privacyverklaring

© 2021 Happy Bird Studio